Ana içeriğe atla

KONSOL YENİLEME NASIL YAPILIR | ESKİTME TEKNİĞİ | MODELİNG PASTE





11/10/2018 Tarihinde Richhobby İle Geri dönüşüm projeleri. facebook sayfasında gerçekleştirmiş olduğumuz canlı yayın montajsız bir şekilde kanalımızda.

Bu yayında konsol yenileme çalışması yaptık.Modeling pasta tekniği ile yapmış olduğum çalışmayı konsolumda uyguladım ve konsolum yenilerken eskitme tekniği ile stencil uygulamasını yaptım.

.

Beni diğer sosyal medya adreslerimden takip edebilirsiniz;

@eyesildesign , @keskebendeyapabilsem,


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İNSTAGRAMDA EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SATMAK ( KAPIDAN ÖDEME SEÇENEĞİ )

İNSTAGRAMDA EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SATMAK, Birinci dersimizde instagram sayfamızın ismi nasıl olmalı ve logomuzu nasıl belirlemeyiz konusu işlemiştik.Bu dersimizi okumayan arkadaşlarımızın şimdi anlatacaklarımı okumadan o dersimizi blogumuzdan okumasını rica ederim .(https://eyesildesign.blogspot.com/2018/08/instagram-egitimleri-logo-ve-isim.html ) DERS 2 ; Kadınlarımızın yaptığı bir diğer hataya da bu dersimizde söz edeceğim. İnstagramda bir paylaşım yaptığınız an hemen satışa dönüşmesini bekliyorsunuz.hemen derken kastettiğim fotoğrafı attığınız an değil.Oysa instagramda satış yapabilmenin bir çok kıstası var.Aslında buna sadece instagram olarak bakmamak lazım.Satış yapabilmenin bir çok kriteri var iken instagram da satış yapabilmenin zorluğunu siz düşünün.Bu etkenleri tek tek ele alıp değerlendireceğim; genel kriterlerden söz ederek başlayalım; İnstagram sayfanızdan yaptığınız satışlarda kapıdan ödeme seçeneği var mı ?  Kapıdan Ödemenin Avantajları Kapıda ödeme sisteminin s

Vernikli mobilyalari boyama

VERNİKLİ MOBİLYA BOYAMA YENİLEME Artık evinizin hiçbir alanın da sevmediğiniz renklere mahkum değilsiniz. Banyonuz eski ve modası geçmiş renklere mi sahip, mutfak dolaplarınız koyu renk ve artık daha ferah bir mutfak mı ıstıyorsunuz ? Salon takımınız da eskıtmeler, altın dokunuslar ya da daha modern çizgiler mi istiyorsunuz? Çok düşük bütcelerle hem de kendi emeğinizle terapi niyetine bunları artık kendınız yapabilirsiniz. üstelik zımpara yapmadan direk boyayabilirsiniz. vernikli yüzeyleri iki secenek ile kusursuz boyayabiliriz.  1. tercih Rich Multi Dekor Chalked grubu  2.tercih Rich Multi Surface  grubu  Her iki boyanın da tutuculuğu aynıdır. tek fark chalked olanlar daha kısa surede güçlü tutuculuğa ulaşır multi surface ise daha fazla sürede ulaşıyor. malzemeler: -Rich multi surface veya chalked boya -Rich  3000 -3500 veya Rich 8000 - 9000 seri ipek fırca  veya Rich sünger rulo -Rich Su bazlı akrilik vernik  1.tercih Rich Multi Dekor Chalked  Bu boy

Rich multi dekor chalked

Rich Chalked Chalked boya serisi her türlü yüzeyinizi zımpara dahil hiçbir ön işlem yapmadan boyamanızi sağlayan bir seridir. Elde edeceğiniz yüzey mat ve  kadifemsi bir yüzey olacaktir.  Yüksek kapatiticilik özelliğine sahiptir. Bazzen tek katta bazen de  2 katta kapatıcılık sağlayabilirsiniz. Boyanin  uygulamasında su ilavesine ihtiyacınız olmayacaktır. Direk boyama yapilabilir. Katlar arasında 4 ila 5 saat beklemeniz yeterlidir. Kendi dokusuna uygun Rıch Ultra Matt vernik  kullanabileceğiniz gibi fayans, kalebodur gibi su ile cok sık temas edecen yüzeyler de Ultra Gloss Sır vernik ile korumaya alabilirsiniz.  Normal ahsap mobilyalar da Rich su bazli akrilik vernikle de kullanilabilir.